ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Αστυνομία

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ιδρύθηκε το 1993, και η οποία αποτελείται από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας που υπηρετούν σε διάφορα Τμήματα/Σταθμούς.

Σκοπός της ίδρυσης της Ποδοσφαιρικής ομάδας ήταν και είναι η κοινωνική και αθλητική δραστηριότητα, η σύσφιγξη σχέσεων μεταξύ Αστυνομίας και κοινού, και η καλλιέργεια πνεύματος εμπιστοσύνης και σεβασμού, προς το έργο που επιτελεί η Αστυνομία.

Πέραν τούτου οι Αστυνομικοί έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πέραν των Αστυνομικών τους καθηκόντων.

Με γνώμονα πάντοτε τους σκοπούς που έθεσε η ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, έχουν διοργανωθεί αγώνες με άλλους οργανισμούς για φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς και με σχολεία για σύσφιγξη σχέσεων με την νεολαία.

Επίσης, η ομάδα της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ έχει πραγματοποιήσει ταξίδια στο Ισραήλ, στην Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη όπου έχει φιλοξενηθεί από εκεί συναδέλφους και έχει ανταποδώσει την φιλοξενία στην Κύπρο.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας συμμετέχει στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Λάρνακας από το 1995 όπου έχει αξιοπρεπή παρουσία. Έχει στεφθεί κυπελλούχος κατά τις περιόδους 1996-1997 και 1998-1999.

Επικοινωνία :

Εκπρόσωπος Ομάδας : Δημήτρης Κωνσταντίνου

Τηλέφωνο Εργασίας:  24804254

Fax: 24304615

Εmail: demetc@cytanet.com.cy

Πίσω