ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

CYTA

Η ποδοσφαιρική ομάδα της CYTA Λάρνακας, είναι από τα ιδρυτικά µέλη της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λάρνακας, µε ανελλιπή παρουσία, σε όλες τις διοργανώσεις.
Συστάθηκε από λιγοστούς υπαλλήλους της CYTA Λάρνακας που αγαπούσαν το ποδόσφαιρο, πριν 20 χρόνια περίπου. Ακολούθως όλο και περισσότεροι υπάλληλοι συµµετείχαν µε αποτέλεσμα η ομάδα να µμετεξελιχθεί σε ΟΜΙΛΟ, µε ακόμα πιο διευρυμένες δραστηριότητες.

Έτσι ο ποδοσφαιρικός Όμιλος CYTA Λάρνακας, εκτός από τις αθλητικές του δραστηριότητες, συµµετέχει σε αρκετές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, διοργανώνει εκδρομές εντός και εκτός Κύπρου, καθώς επίσης και διάφορες άλλες εκδηλώσεις, σε συνεργασία µε αντίστοιχους ομίλους των συναδέλφων του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος.

Το παλµαρές της Ομάδας περιλαμβάνει αρκετούς τίτλους και διακρίσεις, χωρίς αυτό να είναι αυτοσκοπός, σύμφωνα πάντοτε με το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, αφού κύριο µέληµα τους είναι η σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων στους διάφορους Οργανισμούς και Υπηρεσίες καθώς επίσης και η μέγιστη εμπλοκή των εργαζομένων, σε κάποιου είδους άθληση, που όπως όλοι γνωρίζουμε, παρέχει πολλαπλά ωφελήματα υγείας.

Αξιοσημείωτο γεγονός, αποτελεί η βράβευση της ομάδας της CYTA µε το ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΘΟΥΣ την ποδοσφαιρική περίοδο 2006-2007.

 

Επικοινωνία :

Εκπρόσωπος Ομάδας : Νίκος Πάτσαλος

Τηλέφωνο Εργασίας:  24704203

Fax: 24704336

Εmail:  nicos.patsalos@cyta.com.cy

Πίσω