ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Συνεργατισμός

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ δίνει για 6η χρονιά το παρόν της στα αθλητικά δρώμενα, στοχεύοντας σε µια πρωταγωνιστική παρουσία στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Λάρνακας.

Στα 6 αυτά χρόνια που δραστηριοποιείται η ομάδα του ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ έχει καταφέρει να δημιουργήσει µια αξιοζήλευτη ομάδα η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο από αγωνιστικής όσο και από οργανωτικής πλευράς.

Στον 1ο χρόνο της παρουσίας της (2003-2004) στο Πρωτάθλημα βραβεύτηκε ως ομάδα ΗΘΟΥΣ, ενώ την περίοδο 2006-2007 κατάφερε να είναι ΦΙΝΑΛΙΣΤ του Κυπέλλου της Ομοσπονδίας, γεγονός που δείχνει τις δυνατότητες και την σοβαρή δουλειά που γίνεται από όλους τους εµπλεκόµενους.

Άξιον αναφοράς για την ομάδα του ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ αποτελεί η βράβευση της και πάλιν ως ομάδα ΗΘΟΥΣ για την περίοδο 2008-2009.

Έχοντας μόνιμους υποστηρικτές και συμπαραστάτες την Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα τα Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα καθώς και ον Επίσημο Χορηγό της την Ασφαλιστική εταιρεία ALLIANZ , θέτει κα΄θε χρόνο και πιο ψηλά τον πήχη και στοχεύει πάντοτε στην όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία της στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα.

 

Επικοινωνία :

Εκπρόσωπος Ομάδας : Ανδρέας Μιχαήλ

Τηλέφωνο Εργασίας:  24822610

Fax: 24655450

Εmail: a.michael_10@yahoo.gr

Πίσω