ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ειδήσεις

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

 

Ετήσια Γενική Συνέλευση

Θετικό και αισιόδοξο... κλίμα  

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21/9/2020 η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λάρνακας.

Μέσα σε ένα πολύ.. «μουδιασμένο» κλίμα εν όψει της πανδημίας και όλων των πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με τον Covid-19, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ανδρέας Ματσάγγος, αναφέρθηκε στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην περσινή χρονιά λόγω του παγκόσμιου ιού, αποτέλεσμα του οποίου να διακοπεί οριστικά το περσινό Πρωτάθλημα στην Λάρνακα.

Στη συνέχεια ενημέρωσε τους αντιπροσώπους των ομάδων για τις αποφάσεις που λήφθηκαν κατά την έκτακτη Συνεδρία του Δ.Σ. της Κ.Ο.Ε.Π. στην οποία μελετήθηκαν όλα τα νέα δεδομένα, υπό το φως των νέων πρωτοκόλλων της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας που εξέδωσαν για την έναρξη των Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου, και δήλωσε θετικός και αισιόδοξος πως η απόφαση της ΚΟΕΠ για προσωρινή αναβολή της έναρξης όλων των Τοπικών Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου μέχρι τον Ιανουάριο του 2021,  θα ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα με τον Covid-19 και όλος ο κόσμος θα νιώθει ασφαλής στα γήπεδα.

Τέλος ο κ. Ματσάγγος ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τους σταθερούς «αιμοδότες» του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Κ.Ο.Α., ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΕΟ για την μόνιμη οικονομική στήριξη τους

Στη συνέχεια έγινε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ όλων των αντιπροσώπων και κατατέθηκαν κάποιες εισηγήσεις/απόψεις οι οποίες κοινοποιηθούν στην Εκλογική/Καταστατική Γενική Συνέλευση της ΚΟΕΠ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στην Χοιροκιτία.

Τέλος έγινε η εκλογή του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, για την επόμενη τριετή θητεία (2020-2023) με τον κ. Ανδρέα Ματσάγγο να συνεχίζει στο τιμόνι της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Λάρνακας χωρίς νέες υποψηφιότητες.

Η νέα σύνθεση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λάρνακας είναι :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:Ανδρέας Ματσάγκος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:Ιάκωβος Καμένος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Τάσος Προκοπίου
ΤΑΜΙΑΣ:Νίκος Πάτσαλος
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ:Δώρος Θεοδώρου

 

Πίσω