ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ειδήσεις

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

 

Λευκωσία VS Λεμεσός

Στον Τελικό Μικτών Πόλεων της ΚΟΕΠ

 

Το μεγάλο τρόπαιο διεκδικούν στον Μεγάλο Τελικό του Πρωταθλήματος ΜΙΚΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ της ΚΟΕΠ η Μικτή ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ και η Μικτή ΛΕΜΕΣΟΥ, την Τετάρτη 28 Μαρτίου και ώρα 5.00 μ.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στα Πολεμίδια, ενώ στην σκιά του Μεγάλου Τελικού, θα διεξάγεται παράλληλα την ίδια ώρα στο Στάδιο Καρμιώτισσας στα Πολεμίδια και ο μικρός Τελικός μεταξύ των ηττημένων ομάδων της Μικτής ΛΑΡΝΑΚΑΣ και Μικτής ΠΑΦΟΥ.

Στο Πρωτάθλημα Μικτών Πόλεων της Κ.Ο.Ε.Π., όπου έγινε ήδη θεσμός, συμμετέχουν οι  Μικτές Ποδοσφαιρικές Ομάδες των 4  Τοπικών Ομοσπονδιών που υπάγονται στην Κ.Ο.Ε.Π., δηλαδή της Λευκωσίας, της Λεμεσού, της Λάρνακας, και της Πάφου.


Για να φτάσουν στο Μεγάλο Τελικό, η μεν ομάδα της ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ μετά από ένα αθλητοπρεπέστατο αγώνα, επιβλήθηκε της ομάδας της ΠΑΦΟΥ με σκορ 5-2,  ενώ στον άλλο αγώνα , η περσινή Πρωταθλήτρια Μικτών Πόλεων, ομάδα της ΛΕΜΕΣΟΥ νίκησε δύσκολα την ομάδα της ΛΑΡΝΑΚΑΣ με σκορ 3-1.


Μετά το τέλος των αγώνων το Διοικητικό Συμβούλιο της  Κ.Ο.Ε.Π. θα παραθέσει δείπνο στο εστιατόριο ΑΝΤΗΣ στη Λεμεσό σε όλους τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες, και των 4 Ομοσπονδιών ενώ παράλληλα θα γίνουν και οι απονομές των Κυπέλλων.


Με την ευκαιρία αυτή, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ο.Ε.Π., κ. Ανδρέας Ματσάγγος, για άλλη μια φορά, ευχαριστεί δημόσια τον επίσημο Χορηγό του Ερασιτεχνικού, την φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ, τον ΚΟΑ και τον ΟΠΑΠ για την οικονομική στήριξη.


***Στις φωτογραφίες οι ομάδες της Λευκωσίας και της Λεμεσού οι οποίες αγωνίζονται στον τελικό Μικτών Πόλεων της ΚΟΕΠ
Πίσω