ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ειδήσεις

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018

 

Αρχίζει το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα ΜΙΚΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

 

Αρχίζει την Τετάρτη 14 Μαρτίου το Πρωτάθλημα Μικτών Πόλεων , της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (Κ.Ο.Ε.Π.).Στο Πρωτάθλημα Μικτών Πόλεων της Κ.Ο.Ε.Π., όπου έγινε ήδη θεσμός, συμμετέχουν οι Μικτές Ποδοσφαιρικές Ομάδες των 4 Τοπικών Ομοσπονδιών που υπάγονται στην Κ.Ο.Ε.Π., δηλαδή της Λευκωσίας, της Λεμεσού, της Λάρνακας, και της Πάφου.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα των Α΄ αγώνων έχει ως ακολούθως :

Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου Ώρα 5.00 μ.μ.
ΜΙΚΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΜΙΚΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ


Πρόκειται για δύο πολύ αξιόλογες και ενισχυμένες ομάδες και προεξοφλά από τώρα, πως θα διεξαχθεί ένας πολύ δυνατός αγώνας, ο οποίος αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος, καθότι και οι δύο ομάδες, θα διεκδικήσουν με τις ίδιες αξιώσεις το ένα εισιτήριο του Τελικού, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους.

Στο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου, η εδώ και 6 συνεχόμενα χρόνια μόνιμη Πρωταθλήτρια Μικτών Πόλεων, ομάδα της Λεμεσού, αισιοδοξεί ότι θα προσπελάσει τον «σκόπελο» που ακούει στο όνομα Μικτή ΛΑΡΝΑΚΑΣ, να περάσει στον μεγάλο Τελικό και να προσπαθήσει να διατηρήσει την «κυριαρχία» της στον θεσμό του Πρωταθλήματος Μικτών Πόλεων. Χαρακτηριστικές και οι δηλώσεις του Προέδρου της Ο.Ε.Π. Λεμεσού κ Σάββα Καμιλάρη. «Έχουμε πλεόν καθιερωθεί ως η «βασίλισσα» στον θεσμό του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Μικτών Πόλεων και έτσι θα προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε».

Από τη άλλη, ο πρόεδρος της Ο.Ε.Π. Λάρνακας κ. Ανδρέας Ματσάγγος, στις δηλώσεις του ανέφερε πως αναγνωρίζει ότι η Μικτή ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα στην συγκεκριμμένη διοργάνωαη, όμως όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να υπερπηδήσουμε τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε και θα καταφέρουμε να περάσουμε στον Τελικό και να φέρουμε πίσω στην Λάρνακα... το Τρόπαιο!!

Κοινοτικό Στάδιο Καρμιώτισσας Ώρα 5.00 μ.μ.
ΜΙΚΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΜΙΚΤΗ ΠΑΦΟΥ


Ο πρόεδρος της Ο.Ε.Π.Λευκωσίας κ. Ηλίας Δημητρίου δήλωσε χαρακτηριστικά πως όλοι μαζί στην πρωτεύουσα, έχουν συγκροτήσει μια αξιόλογη ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δούλεψαν σκληρά στην προετοιμασία, και ευελπιστούν πως φέτος, θα είναι η χρονιά της Λευκωσίας να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Μικτών Πόλεων.

Αισιόδοξος από την άλλη ο πρόεδρος της Ο.Ε.Π. Πάφου κ. Κυριάκος Παπαλαζάρου δηλώνει πως θα κάμει την μεγάλη έκπληξη, και η ομάδα του θα είναι φέτος στον Τελικό!! ....αν και δεν το κρύβει πως έχει να αντιμετωπίσει ένα διαχρονικά σπουδαίο ποδοσφαιρικό Συγκρότημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου εύχεται σε όλες τις διαγωνιζόμενες ομάδες κάθε επιτυχία, καθώς επίσης ευχαριστεί την Φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ η οποία είναι και η επίσημος χορηγός του Ερασιτεχνικού, τον ΟΠΑΠ αλλά ειδικότερα τον ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ για την σταθερη οικονομική στήριξη του.

Πίσω