ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ειδήσεις

Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018

 

Ανδρέας Μιχαήλ

Ο Νέος Τεχνικός της ΜΙΚΤΗΣ Λάρνακας

 

Σε ένα πολύ γνωστό πρόσωπο στον χώρο του ποδοσφαίρου, αποφάσισε να αναθέσει την τύχη της Μικτής Λάρνακας, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, με σκοπό να πορευτεί φέτος στους Παγκύπριους αγώνες Μικτών Πόλεων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (Κ.Ο.Ε.Π.), οι οποίοι ως γνωστόν θα διεξαχθούν στις 14 και 28 Μαρτίου 2018
Διετέλεσε τα τελευταία χρόνια ως Αναλυτής αγώνων/Βοηθός Προπονητής, δίπλα στον κ. Πάμπο Χριστοδούλου, προπονητή στην ΑΕΛ, στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ, καθώς επίσης αρκετά χρόνια μέχρι και σήμερα ως Υπεύθυνος/ Προπονητής της ομάδας του ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ, αλλά και Προπονητής της Μικτής Λάρνακας καταφέρνοντας μάλιστα να οδηγήσει την ομάδα της Πόλης μας σε διάκριση.  Μιλάμε για τον αγαπητό φίλο Ανδρέα Μιχαήλ.


Μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ανδρέας Ματσάγγος δήλωσε χαρακτηριστικά :
«Όπως ήδη γνωρίζετε μπήκαμε ήδη σε ρυθμούς αγώνων των Μικτών Πόλεων που διοργανώνονται από την ΚΟΕΠ .  Ήδη την ερχόμενη Τετάρτη 14/3/2018 και ώρα 5.00 μ.μ. στο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου η Μικτή Ερασιτεχνικού Λάρνακας δίδει τις πρώτες εξετάσεις… κόντρα στην μόνιμη Πρωταθλήτρια ΜΙΚΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ την έμπειρη και δυνατή Ομάδα της ΛΕΜΕΣΟΥ.»

Με την ευκαιρία το Διοικητικό Συμβούλιο, για πολλοστή φορά, θέλει να ευχαριστήσει  και δημόσια τον Προπονητή της ομάδας μας κ. Ανδρέα Μιχαήλ καθώς επίσης και όλους τους Υπευθύνους των Ομάδων μας, για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό σύνολο, με στόχο την επιτυχία, που στο τέλος της ημέρας θα τιμήσει την ίδια την πόλη μας.

**** Στη φωτογραφία ο νέος Τεχνικός της Μικτής Λάρνακας Ανδρέας Μιχαήλ ο οποίος αισιοδοξεί να ξαναφέρει πίσω στην Λάρνακα το Τρόπαιο της Πρωταθλήτριας Μικτών Πόλεων του Ερασιτεχνικού.

 

 

 

Πίσω