ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ειδήσεις

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

 

Η ΚΟΕΠ δεξιώθηκε τους Χορηγούς της

 

Δείπνο προς τιμή των Χορηγών της Κ.Ο.Α., ΚΕΟ, και ΟΠΑΠ Κύπρου παρέθεσε στη Ψαροταβέρνα  «Το Παραγάδι» στην Λευκωσία, το βράδυ της Δευτέρας, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (Κ.Ο.Ε.Π.).

Στο δείπνο παρέστησαν, εκτός από όλα τα Μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΕΠ, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ κ. Δημήτρης Λεοντής, το Μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ κ. Τάσος Προκοπίου, ο Ανώτερος Λειτουργός του Κ.Ο.Α. κ. Πάρης Αβρααμίδης, ο Αναπλ. Επαρχιακός Διευθυντής της ΚΕΟ Λευκωσίας κ. Γιάννος, και ο κ. Ισίδωρος Μακρίδης εκ μέρους του ΟΠΑΠ Κύπρου.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Ε.Π. κ. Ανδρέας Ματσάγγος, καλοσωρίζοντας τους αξιωματούχους των 3 Χορηγών τους, χαρακτήρισε το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Κύπρου σαν τον πιο αγνό θεσμό, και πως πρέπει να διαφυλαχθεί σαν κόρη οφθαλμού και ταυτόχρονα τους ευχαρίστησε θερμά για την διαχρονική οικονομική στήριξη τους, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «με τέτοιους φίλους το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο του Τόπου μας, και παρόν αλλά και μέλλον έχει».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε για τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού που παρά τις οικονομικές περικοπές του Ετήσιου Προυπολογισμού τους, ο ΚΟΑ εξακολουθεί να παραμένει ο μεγαλύτερος «αιμοδότης» του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

 

 

Πίσω