ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ειδήσεις

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

 

Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

Η ΚΟΕΠ συνεχίζει...με ΚΕΟ

Μέγας Χορηγός του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για ακόμα μια χρονιά, παραμένει η  Φίλαθλος εταιρεία ΚΕΟ.

Μετά από συνάντηση Αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (Κ.Ο.Ε.Π.) η οποία αποτελείτο από τον Πρόεδρο της κ. Ανδρέα Ματσάγγο τον τον Γενικό Γραμματέα κ. Νίκο Πάτσαλο, και τα Μέλη του Δ.Σ. κ. Χάρη Βούρα και  Σάββα Καμηλάρη, που είχε με τον Πρόεδρο της ΚΕΟ κ. Κώστα Κουτσό καθώς επίσης και με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΚΕΟ κ. Χαράλαμπο Παναγιώτου, μέσα από συνοπτικές διαδικασίες, ανανεώθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, μια συνεργασία που χρονολογείται εδώ και ...43Σ χρόνια.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕΠ κ. Ανδρέας Ματσάγγος ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του, την φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ, αφού παρά την οικονομική στενότητα λόγω της οικονομικής κρίσης που περνά σήμερα ο Τόπος μας, έδειξε για άλλη μια φορά πως παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους αιμοδότες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, και παράλληλα κάλεσε όλους όσους ανήκουν στην οικογένεια του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να αγκαλιάσουν με ακόμα περισσότερη αγάπη, όλα τα προϊόντα της εταιρείας.

Από πλευράς της εταιρείας ΚΕΟ, ο Πρόεδρος της κ. Κώστας Κουτσός δήλωσε πως, το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει μια μακρόχρονη ιστορία σε αυτόν τον τόπο, ενώ η διοίκηση της Κ.Ο.Ε.Π. επιτελεί ένα αξιοθαύμαστο έργο, αφού προωθεί μέσα από ένα γνήσιο Πρωτάθλημα, την αθλητοπρέπεια και τον αλληλοσεβασμό μεταξύ όλων των εργαζομένων του Τόπου, και ως εκ τούτου η ΚΕΟ θα είναι πάντοτε συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης σε αυτή τους την προσπάθεια. 

**** Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά, το Μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕΠ κ. Σάββας Καμηλάρης, ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Ε.Π. κ. Ανδρέας Ματσάγγος , ο Πρόεδρος της ΚΕΟ κ. Κώστας Κουτσός, το Μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕΠ κ. Χάρης Βούρας, και ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο.Ε.Π. κ. Νίκος Πάτσαλος.

 

Πίσω