ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ειδήσεις

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

 

Κλήρωση Ερασιτεχ. Πρωταθλήματος Λάρνακας 2016-2017

Πρεμιέρα... με δυνατά ντέρμπυ!!!

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, παρουσία των αντιπροσώπων των ομάδων, η Κλήρωση του Πρωταθλήματος της Ομοσπονδίας μας, με την ευχή για ένα ανταγωνιστικό και πιο ποιοτικό Πρωτάθλημα του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου στην Λάρνακα.

Στο φετινό Πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος συνολικά 5 ομάδες, οι οποίες με την ενίσχυση του… καλοκαιριού, αισιοδοξούν να κερδίσουν φέτος το… κάτι παραπάνω σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Από την άλλη πλευρά, με αγωνία αναμένουν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος και οι φίλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αφού ειδικά φέτος, θα υπάρχει συμμετοχή από πλειάδα ποδοσφαιριστών, που στο παρελθόν άφησαν την δική τους σφραγίδα στον χώρος της Α΄ κατηγορίας.
Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος ΟΕΠΛ που αρχίζει την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016,  θα έχουμε τους αγώνες 

ενώ η ΑΤΗΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ θα έχει το ρεπώ της. 

Για να δείτε όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα της περιόδου 2016-2017 πατήστε εδώ.

Με την ευκαιρία της έναρξης του Πρωταθλήματος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ανδρέας Ματσάγγος  εκ μέρους όλου του δ.σ.  εύχεται σε όλες  τις ομάδες καλή χρονιά και όπως το φετινό Πρωτάθλημα να κυλήσει μέσα σε αθλητοπρεπή  πλαίσια  και η κάθε ομάδα στο τέλος της ημέρας,  να πάρει αυτό που πραγματικά της αξίζει να πάρει.

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ, τον ΚΟΑ και τον ΟΠΑΠ  που εξακολουθούν να στηρίζουν και να βοηθούν το θεσμό του Ερασιτεχνικού.

 

Πίσω