ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ειδήσεις

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

 

Ο Π.Ο.ΤΕΥ ΑΤΗΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ… Κυπελλούχος 2015-2016!

Νίκησε στον Τελικό Κυπέλλου τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ με 3-1

Κυπελλούχος για 3η φορά στην  ιστορία του ανακηρύχθηκε ο Π.Ο.ΤΕΥ ΑΤΗΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, κερδίζοντας στον μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνικού Λάρνακας, την ομάδα των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ με 3-1, επιβεβαιώνοντας με μαθηματική ακρίβεια πως φέτος, όλοι εκεί στoν Οργανισμό και με μπροστάρη τον Πρόεδρο του Νίκο Πάτσαλο, και με Τεχνική ηγεσία τους Παναγιώτη Γερασίμου και Μιχάλη Μαρίνου δούλεψαν  συλλογικά σαν ένα «καλοκουρδισμένο ελβετικό» ρολόι και συγκρότησαν μια πολύ σπουδαία ομάδα. 

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Βουλευτής Λάρνακας κ. Γιώργος Προκοπίου, ο Αντιδήμαρχος Αραδίππου κ. Μιχάλης Καρατζιάς, το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ κ. Τάσος Προκοπίου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Λάρνακας κ. Ανδρέας Ματσάγγοςκαι τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κ. Νίκος Πάτσαλος και Ιάκωβος Καμένος, και πολλοί άλλοι φίλοι του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Το παιγνίδι σε όλο το 90λεπτο,  ήταν ομολογουμένως με μια λέξη ..διαφήμιση του ποδοσφαίρου,  ήταν συναρπαστικό,  είχε πάθος,  δύναμη, και αμφίρροπο, γι αυτό και κράτησε  αμείωτο το ενδιαφέρον των πολλών φίλων του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που το παρακολούθησαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, ζώντας ανεπανάληπτες ποδοσφαιρικές στιγμές, και στο τέλος χειροκρότησαν, όχι μόνον  τον νικητή, αλλά περισσότερο την αθλητοπρέπεια και τον αλληλοσεβασμό. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Π.Ο.ΤΕΥ ΑΤΗΚ Λάρνακας η οποία «ευτύχισε» να προηγηθεί στο σκορ, με τον Ανδρέα Αποστόλου, έδειξε περισσότερο πάθος και δύναμη και το πιο σημαντικό έδειξε πως το ήθελε περισσότερο από τον αντίπαλο, για να διατηρήσει τα σκήπτρα της Κυπελλούχου της Ομοσπονδίας (Κυπελλούχος 2014-2015), παρόλα αυτά η ομάδα των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ αντέδρασεγρήγορα και με ένα όμορφο γκόλ από τον Γιάννη  Χαννή, έφερε το παιγνίδι στα ίσα. Πριν την λήξη του ημιχρόνου όμως ο Χρίστος Χαραλάμπους για λογαριασμό του Π.Ο.ΤΕΥ ΑΤΗΚ κατάφερε να φέρει την ομάδα του σε θέση οδηγού και πάλιν, σημειώνοντας το 2-1.

Στην επανάληψη η ομάδα των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ εκεί που πίεζε ασφυκτικά την αντίπαλο τους για να ισοφαρίσει, χάνοντας μάλιστα κλασσικότατες ευκαιρίες, ο Βασίλης Καμηλάρης ήταν ο ποδοσφαιριστής ο οποίος έμελλε να στείλει τους φίλους και οπαδούς του Π.Ο.ΤΕΥ ΑΤΗΚ Λάρνακας στους …«δέκα ουρανούς» αφού με ένα σπουδαίο γκόλ, διαμόρφωσε το τελικό σκόρ 3-1.

Μετά το τελικό σφύριγμα του Διαιτητή Χρίστου Ηλία, και με βοηθούς τον Αντώνη Χατζηγιάννη και Άντρη Σαίττη οι οποίοι ομολογουμένως αρίστευσαν, οι Κυπελλούχοι ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς... και οι σαμπάνιες άνοιξαν!

Από πλευράς του Κυπελλούχου Π.Ο.ΤΕΥ ΑΤΗΚ Λάρνακας,  ο Πρόεδρος κ. Νίκος Πάτσαλος, φανερά πανευτυχής και ικανοποιημένος για την φετινή πορεία της ομάδας του και την κατάκτηση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ της Ομοσπονδίας για 2η συνεχόμενη χρονιά δήλωσε : «Ήταν μια πετυχεμένη χρονιά για την ομάδα μας, και δίκαια  κατακτήσαμε το Τρόπαιο, γιατί όλοι μαζί πειθαρχημένοι, με σωστό προγραμματισμό, δουλέψαμε σκληρά την χρονιά αυτή, και αποδείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μας για την αθλητοπρέπεια και την αγωνιστική πειθαρχία τους που επέδειξαν καθόλη την διάρκεια της χρονιάς, την Τεχνική ηγεσία μας, για την συνεργασία και την πολύ καλή δουλειά που έκαμαν,  και τέλος το ΤΕΥ ΑΤΗΚ, το οποίο βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό μας και μας στηρίζει και μας βοηθά.»

Μετά το τέλος του μεγάλου Τελικού τις απονομές των Βαρύτιμων επάθλων έκανε ο Βουλευτής ΔΗΚΟ Λάρνακας κ. Γεώργιος Προκοπίου, συγχαίροντας τόσο την Κυπελλούχο ομάδα του Π.Ο.ΤΕΥ ΑΤΗΚ Λάρνακας  όσο και την φιναλίστρια ομάδα των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ  για την αθλητοπέπεια και τον αλληλοσεβασμό τους, αξίες οι οποίες πηγάζουν από τον όμορφο αυτό θεσμό του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λάρνακας κ. Ανδρέας Ματσάγγος αφού συγχάρηκε και αυτός με την σειρά του τόσο τον Κυπελλούχο όσο και την Φιναλίστ, ευχαρίστησε τον Βουλευτή ΔΗΚΟ Λάρνακας κ. Γιώργο Προκοπίου για την τιμή που κάνει στην Ομοσπονδία Λάρνακας να απονέμει τα βαρύτιμα έπαθλα στους νικητές, τον Δήμο Αραδίππου και τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Καρατζιά για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Αραδίππου, το Μέλος του Δ.Σ. του Κ.Ο.Α. κ. Τάσο Προκοπίου ο οποίος βρίσκεται πάντα κοντά και στηρίζει το Ερασιτεχνικό, καθώς επίσης τον επίσημο Χορηγό του Ερασιτεχνικού την φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ, τον Κ.Ο.Α. και τον ΟΠΑΠ για την συνεχή οικονομική στήριξη.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πίσω