ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ειδήσεις

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

 

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ... Σωστός Οδοστρωτήρας!!!

Συνέτριψε την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ με 8-0!!!

 

Σπουδαία και σαρωτική νίκη σημείωσε το βράδυ της Τρίτης στο Στάδιο Γρηγόρης Αυξεντίου (προσωρινή έδρα ΑΣΙΛ) η ομάδα του ΔΗΜΟΥ /Σ.Α.Λ./Δ.Σ. Λάρνακας, ο οποίος σαν σωστός οδοστρωτήρας συνέτριψε τη ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, με το ευρύ σκορ 8-0, στα πλαίσια της  τελευταίας αγωνιστικής του Α΄ Γύρου του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Λάρνακας, επιδεικνύοντας την ανωτερότητα του και να εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το Συγκρότημα των Μ. Μιχαήλ και Δ. Θεοδώρου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  να διεκδικήσει το παραμικρό, αφού «καθάρισε» το παιγνίδι από το Α΄ ημίχρονο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ δεν παρουσίασε τον καλό της εαυτό και υστέρησε από άλλες φορές, αφού όπως δήλωσε ο Τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Κωνσταντίνου οφείλεται στις πολλές απουσίες που είχε.

Πέντε!!! τέρματα πέτυχε ο  Πάρης Κυριάκου (7΄, 23΄, 32΄, 35΄, 80΄) και από ένα ο Νικόλας Γεωργίου (42΄), Λ. Ιακώβου  (64΄) και Α. Χριστοδουλίδης (55΄).

Ο άλλος αγώνας μεταξύ του ΔΗΜΟΥ Αραδίππου και ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ δεν διεξήχθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.
**** Στη φωτογραφία η ομάδα του Δήμου Λάρνακας
Πίσω