ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ειδήσεις

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

 

Κλήρωση Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος 2013-2014

Πρεμιέρα …με το ντέρμπι των «αιωνίων»

 

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 παρουσία των αντιπροσώπων των ομάδων, η Κλήρωση του Πρωταθλήματος της Ομοσπονδίας μας, με την ευχή για ένα ανταγωνιστικό και πιο ποιοτικό Πρωτάθλημα του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου στην Λάρνακα.

Στο φετινό Πρωτάθλημα λαμβάνουν  μέρος συνολικά 5 ομάδες, οι οποίες με την ενίσχυση του… καλοκαιριού,  αισιοδοξούν να κερδίσουν φέτος  το… κάτι παραπάνω σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Από την άλλη πλευρά, με αγωνία αναμένουν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος και οι φίλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αφού ειδικά φέτος, θα υπάρχει συμμετοχή από πλειάδα ποδοσφαιριστών,  που στο παρελθόν άφησαν την δική τους σφραγίδα στον χώρος  της Α΄ κατηγορίας.

Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος ΟΕΠΛ που αρχίζει την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 θα  έχουμε την «μάχη» των αιώνιων αντιπάλων μεταξύ του ΔΗΜΟΥ/Σ.Α.Λ./Δ.Σ. Λάρνακας και του ΔΗΜΟΥ Αραδίππου, ενώ στην σκιά του μεγάλου ντέρμπυ θα διεξαχθεί και ο αγώνας μεταξύ της ενισχυμένης φέτος ομάδας της CYTA και του ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ.

Μια βδομάδα ενωρίτερα και συγκεκριμένατην Τρίτη 19/11/2013 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου θα διεξαχθεί ο αγώνας για την Ασπίδα της Ομοσπονδίας (SUPER CUP) μεταξύ της Πρωταθλήτριας ομάδας του ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ και της Φιναλίστριας Κυπέλλου ομάδας της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Με την ευκαιρία της έναρξης του Πρωταθλήματος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ανδρέας Ματσάγγος  εκ μέρους όλου του δ.σ.  εύχεται σε όλες  τις ομάδες καλή χρονιά και όπως το φετινό Πρωτάθλημα να κυλήσει μέσα σε αθλητοπρεπή  πλαίσια  και η κάθε ομάδα στο τέλος της ημέρας,  να πάρει αυτό που πραγματικά της αξίζει να πάρει.

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον περσινό Χορηγό των Πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας τα Ζαχαροπλαστεία ΛΙΟΤΑΤΗΣ καθώς επίσης την φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ, τον ΚΟΑ και όσους στηρίζουν και βοηθούν το θεσμό του Ερασιτεχνικού.

Πίσω