ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ειδήσεις

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

 

ΔΗΜΟΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ – Αστυνομία

στον τελικό του Κυπέλλου ΟΕΠΛ - Λιοτατής

Διεξάγεται την Tρίτη 23/4/2013 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου, ο μεγάλος Τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνικού Λάρνακας-ΛΙΟΤΑΤΗΣ, μεταξύ δύο πολύ ισχυρών ομάδων, που έχουν χαράξει με την δική τους σφραγίδα τον χώρο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λάρνακας, του φετινού Πρωταθλητή ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ και της ενισχυμένης φέτος ομάδας της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Ο Μεγάλος Τελικός είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αδικοχαμένου πυροσβέστη Πανίκκου Θεοφίλου ο οποίος διετέλεσε ποδοσφαιριστή της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και ο οποίος σκοτώθηκε κατά την έκρηξη στο Μαρί.

Από την μια, η πανίσχυρη ομάδα του ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ, η οποία έχει αφήσει ιστορία στο χώρο του Ερασιτεχνικού, αφού με την πολύ καλή πορεία του στο θεσμό του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Λάρνακας, αφότου και εντάχθηκε (2004), κατάφερε να καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες ομάδες της Ομοσπονδίας, αφού στις χρονιές 2005-2009  κατάφερε να κατακτήσει όλους τους τίτλους της Ομοσπονδίας (Πρωτάθλημα-Κύπελλο-Ασπίδα της Ομοσπονδίας) και µάλιστα τις ποδοσφαιρικές χρονιές 2005-­06, 2007-08 και 2008-09 σημείωσε το «Νταμπλ».   

Η «έμπειρη» λοιπόν στο χώρο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας, ομάδα του ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ, αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να σηκώσει και αυτήν τη «κούπα», και να σημειώσει ακόμα ένα νταμπλ. Για να φθάσει στον μεγάλο Τελικό, η ομάδα του ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΔΙΙΠΠΟΥ απέκλεισε στην προημιτελική φάση την ομάδα του ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ με 3-0, ενώ στην ημιτελική φάση με το ίδιο σκορ την ομάδα της CYTA.

Από την άλλη, η φετινή «ευχάριστη έκπληξη» του Πρωταθλήματος ομάδα της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, με πρωτεργάτη και δημιουργό τον Δημήτρη Κωνσταντίνου και με το πολύ καλό έμψυχο υλικό που παρουσίασε φέτος, ομολογουμένως «διψά» για τον Τίτλο, αφού εδώ και 14 χρόνια (τελευταία φορά στέφθηκε Κυπελλούχος 1998-1999) έχει να πανηγυρίσει το Κύπελλο της Ομοσπονδίας . Έτσι λοιπόν κατεβαίνει στο γήπεδο με ένα και μοναδικό στόχο …την κατάκτηση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ-ΛΙΟΤΑΤΗΣ, και να το αφιερώσει στον αδικοχαμένο συνάδελφο τους Πανίκκο Θεοφίλου ο οποίος έχασε την ζωή του κατά την φονική έκρηξη στο Μαρί. Για να φθάσει η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ στον Τελικό του ΚΥΠΕΛΛΟΥ-ΛΙΟΤΑΤΗΣ, απέκλεισε διαδοχικά τις ομάδες του ΔΗΜΟΥ/Σ.Α.Λ./Δ.Σ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ και της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει προϊστορία των δύο  ομάδων σε Τελικό Κυπέλλου, απλά να αναφέρουμε πως όπως έχουν δηλώσει οι Υπεύθυνοι των δύο ομάδων, θα προσπαθήσουν πάντοτε βέβαια μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας να επιδείξουν τον καλύτερο του εαυτό για να βγει κερδισμένο το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Με την ευκαιρία αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, συγχαίρει θερμά τις δύο ομάδες που έχουν φθάσει στο τελικό, ενώ παράλληλα ευχαριστεί το Δημοτικό Συμβούλιο της Αραδίππου για την πολύτιμη βοήθεια που μέχρι σήμερα προσφέρει στο Ερασιτεχνικό της πόλης μας, καθώς επίσης τον Μέγα Χορηγό του ΚΥΠΕΛΛΟΥ  τα ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΛΙΟΤΑΤΗΣ.

Bookmark and Share

Πίσω