ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ειδήσεις

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

 

Για 8η χρονιά στην Ιστορία του…

Πρωταθλητής... ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ


Με την συμπλήρωση της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΕΠΛ-ΛΙΟΤΑΤΗΣ, έπεσε και η αυλαία του φετινού Πρωταθλήματος.

Δίκαια και επάξια, ο ΔΗΜΟΣ Αραδίππου κατέκτησε για 3η συνεχή χρονιά και 8η φορά στην ιστορία του, τον Τίτλο του Πρωταθλητή, και ασφαλώς δικαιολογημένα οι χαρές και τα πανηγύρια στην Αραδίππου, και με τους Υπευθύνους της ομάδας να αρχίζουν τις προετοιμασίες για το πάρτι και την Φιέστα των Πρωταθλητών.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η ομάδα του ΔΗΜΟΥ Αραδίππου τερμάτισε αήττητη στο Πρωτάθλημα και ουσιαστικά… ο τίτλος κρίθηκε στην νίκη με 2-1 (του Α Γύρου) επί του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, ο οποίος τερμάτισε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πέτυχε 22 τέρματα ενώ είχε την καλύτερη άμυνα, αφού δέχθηκε μόλις 4 τέρματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο νιώθοντας αφάνταστη ικανοποίηση γιατί και ο φετινός μαραθώνιος διεξήχθη μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και του αλληλοσεβασμού, συγχαίρει όλες τα ομάδες για την συμμετοχή τους, ιδιαίτερα δε τον Πρωταθλητή ΔΗΜΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ για την αξιοζήλευτη πορεία του, και εύχεται κάθε δυνατή επιτυχία στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών της ΚΟΕΠ, που ξεκινά στις 8 Μαΐου 2013.

Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τον Μέγα Χορηγό των Πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας  τα  ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΛΙΟΤΑΤΗΣ για την συνεχή οικονομική στήριξη τους.

****Στην φωτογραφία η Πρωταθλήτρια ομάδα του ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Bookmark and Share

Πίσω