ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ειδήσεις

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

 

 

Πρωτάθλημα ΟΕΠΛ – ΛΙΟΤΑΤΗΣ 2012-2013

Πρεμιέρα… με δυνατά παιγνίδια!!!

 

Με την ευχή για ένα ανταγωνιστικό και πιο ποιοτικό Πρωτάθλημα ξεκινά την Τρίτη 20 Νοεμβρίου ο μαραθώνιος του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου στην Λάρνακα.

Στο φετινό Πρωτάθλημα λαμβάνουν  μέρος συνολικά 6 ομάδες, οι οποίες με την ενίσχυση του …καλοκαιριού,  αισιοδοξούν να κερδίσουν φέτος  το… κάτι παραπάνω σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Από την άλλη πλευρά, με αγωνία αναμένουν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος και οι φίλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αφού ειδικά φέτος, θα υπάρχει συμμετοχή από πλειάδα ποδοσφαιριστών,  που στο παρελθόν άφησαν την δική τους σφραγίδα στον χώρος  της Α΄ κατηγορίας.

Στην πρεμιέρα λοιπόν του Πρωταθλήματος ΟΕΠΛ-ΛΙΟΤΑΤΗΣ έχουμε την «μάχη» μεταξύ του περσινού Πρωταθλητή ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ  με την ενισχυμένη φέτος ομάδα του ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ που θα διεξαχθεί στο Βοηθητικό Γήπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου, ενώ την Τετάρτη θα διεξαχθούν ακόμα 2 δυνατά παιγνίδια  μεταξύ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ στο Κοιν.  Στάδιο Περβολιών, και ΔΗΜΟΥ/Σ.Α.Λ./Δ.Σ. Λάρνακας και CYTA στο γήπεδο ΗΕΝΙΡΑ.

Με την ευκαιρία της έναρξης του Πρωταθλήματος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ανδρέας Ματσάγγος  εκ μέρους όλου του δ.σ.  εύχεται σε όλες  τις ομάδες καλή χρονιά και όπως το φετινό Πρωτάθλημα να κυλήσει μέσα σε αθλητοπρεπή  πλαίσια  και η κάθε ομάδα στο τέλος της ημέρας,  να πάρει αυτό που πραγματικά της αξίζει να πάρει.

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Μέγα Χορηγό των Πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας τα Ζαχαροπλαστεία ΛΙΟΤΑΤΗΣ καθώς επίσης την ν φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ, τον ΚΟΑ και όσους στηρίζουν και βοηθούν το θεσμό του Ερασιτεχνικού.

Πίσω