ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ειδήσεις

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

 

Νίκες των Πρωτοπόρων...

Kαμιά αλλαγή στον βαθμολογικό πίνακα


Με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα στα πλαίσια της 1η αγωνιστικής του Β΄γύρου ..με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να παραμένει η διαφορά των 3 βαθμών…και όλα δείχνουν πως ο τίτλος θα κριθεί στον μεταξύ τους αγώνα (σε 3 εβδομάδες), γεγονός που όλο και περισσότερο ..αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα ΟΕΠΛ -ΛΙΟΤΑΤΗΣ!!!

Η πρωτοπόρος ομάδα του ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ, με τον αέρα της κορυφής και με την ψυχολογία στα ύψη, παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο κατάφερε να κερδίσει με συνοπτικές διαδικασίες  τον ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ με 3-0 με 2 τέρματα του Α. Πορφυρίου (36΄, 74΄) και  του Γ. Γρηγορίου (53΄)

Με το ίδιο σκορ  πέτυχε σπουδαία νίκη και ο ΔΗΜΟΣ/ΣΑΛ/ΔΣ Λάρνακας εις βάρος της CYTA, και εξακολουθεί να ακολουθεί σε βήμα αναπνοής τον πρωτοπόρο ΔΗΜΟ Αραδίππου.Για τους νικητές σκόραραν ο Γ. Θεοδότου (8΄), Π. Κυριάκου (36΄) και Ν. Γεωργίου (83΄).

Τέλος, στον άλλο αγώνα της αγωνιστικής η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία 1-1 και μοιράστηκαν τους βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί το πολύ καλό θέαμα που πρόσφεραν στους φίλους του Ερασιτεχνικού που το παρακολούθησαν, αψηφώντας το κρύο. Για την ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ σκόραρε ο Κ. Σπύρου (66΄) ενώ για τη ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ο Γ. Αντωνίου (81΄).

Συνοπτικά, όλα τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής έχουν ως ακολούθως :

CYTA  0 - 3 ΔΗΜΟΣ/ Σ.Α.Λ./Δ.Σ. Λ/ΚΑΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ 0 - 3 ΔΗΜΟΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ 1 - 1 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
**** Στη φωτογραφία η ομάδα του ΔΗΜΟΣ/ΣΑΛ/Δ.Σ. Λ/ΚΑΣ που ακολουθεί κατά βήμα τον πρωτοπόρο ΔΗΜΟ Αραδίππου.

Bookmark and Share

Πίσω